1.ΕΠΙΛΕΞΕ ΠΑΚΕΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥ

Εφ’όσον έχει βρεθεί το κατάλληλο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για σένα, το επόμενο βήμα είναι να επιλέξεις άμεσα το πακέτο ελέγχου που επιθυμείς να διενεργήσουμε και βάσει των αναγκών σου. (BASIC/ADVANCED)
Στη συνέχεια ενημερώνεις τον ιδιοκτήτη ή τον έμπορο για τον τρόπο ελέγχου που έχεις επιλέξει!

2.ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ ή ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ

Κλείσε ραντεβού για την πραγματοποίηση του ελέγχου, είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας και σύντομα ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζι σου.
Από μέρους μας, καλούμε τον ιδιοκτήτη ή τον έμπορο για την επιβεβαίωση του ραντεβού και του πακέτου ελέγχου.

3.ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΛΕΓΧΟΥ

Το πιο σημαντικό στάδιο της διαδικασίας!

  • Ο *επιτόπιος έλεγχος (BASIC), πραγματοποιείται στο σημείο που θα μας υποδείξεις εσύ και ο μηχανικός μας έρχεται και διενεργεί τον έλεγχο με τη χρήση φορητού εξοπλισμού! Η διάρκεια του ελέγχου κυμαίνεται στα 75’ λεπτά, ανάλογα και με την κατάσταση του αυτοκινήτου.
  • Στο *ADVANCED πακέτο, ο έλεγχος πραγματοποιείται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις μας, με χρήση επιπλέον εξοπλισμού συνεργειού και αναβατορίου με σκοπό την πιο ολοκληρωμένη διερεύνηση του αυτοκινήτου!

Η διάρκεια του ελέγχου κυμαίνεται στα 90’ λεπτα, ανάλογα και με την κατάσταση του αυτοκινήτου.

Κατά την διεξαγωγή του ελέγχου, εννοείται πως μπορείς να είσαι παρών στη διαδικασία και να ενημερώνεσαι προφορικά από τον μηχανικό μας για τυχόν ευρήματα, πριν την έκδοση της τεχνικής αναφοράς!

4.ΓΡΑΠΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ

  • Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ολοκλήρωση του ελέγχου εκδίδεται η τεχνική αναφορά με τα σχόλια του μηχανικού, σε ψηφιακή μορφή, συμπεριλαμβανομένου και του φωτογραφικού υλικού. Η τεχνική αναφορά αποστέλεται στο e-mail σου, με σκόπο να έχεις την όσο πιο δυνατόν ολοκλήρωμένη εικόνα του αυτοκινήτου ώστε να να σε βοηθήσει να πάρεις την σωστή απόφαση!
  • Μπορείς και να επισκεφθείς την ενότητα ”ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ”στην ιστοσελίδα μας,ώστε να εχεις μια πλήρη τεχνική καθοδήγηση γύρω από το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο!


Δες ένα δείγμα της αναφοράς ΕΔΩ!

*Ο επιτόπιος έλεγχος (basic) πραγματοποιείται κατά βάση σε εξωτερικό χώρο με αποτέλεσμα διάφοροι παράγοντες να επηρεάζουν την ομαλή διεξαγωγή του όπως τα καιρικά φαινόμενα και ο μειωμένος φωτισμός τις απογευματινές ώρες, ειδικά τους χειμερινούς μήνες.
*Ο έλεγχος στις εγκαταστάσεις μας (advanced) δεν επηρεάζεται από τους παραπάνω παράγοντες λόγω στεγασμένου χώρου και κατάλληλων συνθηκών φωτισμού. Επίσης διατίθεται και χώρος αναμονής πελατών.