1.ΕΠΙΛΕΞΕ ΠΑΚΕΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥ
Κειμενο: Εφ’όσον έχει βρεθεί το κατάλληλο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για σένα, το επόμενο βήμα είναι να επιλέξεις άμεσα το πακέτο ελέγχου που επιθυμείς να διενεργήσουμε, βάσει των αναγκών σου. (Basic/Advanced)
Στη συνέχεια ενημερώνεις τον ιδιοκτήτη ή τον έμπορο για τον τρόπο ελέγχου που εχεις επιλέξει!

2.ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ Η ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κειμενο: Κλείσε ραντεβού για την πραγματοποίηση του ελέγχου, είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας και σύντομα ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα έρθει σε επικοινωνία μαζι σου!
Από μέρους μας, καλούμε τον ιδιοκτήτη ή τον έμπορο για την επιβεβαίωση του ραντεβού και του πακέτου ελέγχου.

3.ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΛΕΓΧΟΥ
Κειμενο: Το πιο σημαντικό στάδιο της διαδικασίας!
• Ο *επιτόπιος έλεγχος (basic πακέτο), πραγματοποιείται στο σημείο που θα μας υποδείξεις εσύ, και ο μηχανικός μας έρχεται και διενεργεί τον έλεγχο με τη χρήση φορητού εξοπλισμού!
Η διάρκεια του ελέγχου κυμαίνεται στα 75’ λεπτά, ανάλογα και με την κατάσταση του αυτοκινήτου.

• Στο *advanced πακέτο, ο έλεγχος πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις μας, με χρήση επιπλέον εξοπλισμού συνεργειού και αναβατορίου με σκοπό την πιο ολοκληρωμένη διερεύνηση του αυτοκινήτου!
Η διάρκεια του ελέγχου κυμαίνεται στα 90’ λεπτα, ανάλογα και με την κατάσταση του αυτοκινήτου.

Κατά την διεξαγωγή του ελέγχου, εννοείται πως μπορείς να είσαι παρών στη διαδικασία και να ενημερώνεσαι προφορικά από τον μηχανικό μας, για τυχόν ευρήματα, πριν την έκδοση της τεχνικής αναφοράς!

4.ΓΡΑΠΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ
Κειμενο: Εντός λίγης ώρας από την ολοκλήρωση του ελέγχου εκδίδεται η τεχνική αναφορά με τα σχόλια του μηχανικού, σε ψηφιακή μορφή, συμπεριλαμβανομένου και του φωτογραφικού υλικού.Η τεχνική αναφορά αποστέλεται στο e-mail σου, με σκόπο να έχεις την όσο πιο δυνατόν αξιόπιστη εικόνα του αυτοκινήτου ώστε να να σε βοηθήσει να πάρεις την σωστή απόφαση!
Μπορείς και να επισκεφθείς την ενότητα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ» στην ιστοσελίδα μας,ώστε να εχεις μια πλήρη τεχνική καθοδήγηση γύρω από το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο!
Δες ένα δείγμα της αναφοράς εδώ

*Ο επιτόπιος έλεγχος(basic) πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο σε εξωτερικό χώρο με αποτέλεσμα διάφοροι παράγοντες να επηρεάζουν την διεξαγωγή του όπως τα καιρικά φαινόμενα και ο μειωμένος φωτισμός τις απογευματινές ώρες, ειδικά τους χειμερινούς μήνες.
*Ο έλεγχος στις εγκαταστάσεις μας(advanced) δεν επηρεάζεται από τους παραπάνω παράγοντες λόγω στεγασμένου χώρου και κατάλληλων συνθηκών φωτισμού. Επίσης διατίθεται και χώρος αναμονής πελατών!