Οι μηχανικοί της AUTOREPORT με γνώμονα την εξειδίκευση και την εμπειρία τους, διενεργούν τεχνικό έλεγχο σε όλους τους βασικούς τομείς του αυτοκινήτου καθώς και στα έγγραφά του όπως την *αδεια κυκλοφορίας, το δελτίο τεχνικού ελέγχου Κ.Τ.Ε.Ο και το αρχείο συντήρησης (bookservice).

Πλήρης έλεγχος πατώματος σε ανυψωτικό μηχάνημα

Έλεγχος σημείων της δομής του αμαξώματος

Ελέγχουμε εάν πραγματικά είναι ”Ατρακάριστο!”

…μέσα από τον λεπτομερή έλεγχο της δομής του αμαξώματος (σασί) σε όλα τα καίρια σημεία του, όπως τα ράμφη, τους θόλους, τις κολώνες, το πάτωμα, τα μασπίε και όλα τα εμφανή σημεία παραμόρφωσής τους.

Ελέγχουμε τις επιμέρους λειτουργίες του κινητήρα, της μετάδοσης, του συστήματος διεύθυνσης και πέδησης καθώς και των ηλεκτρικών μερών,

με χρήση φορητού εξοπλισμού, για τον επιτόπιο έλεγχο (BASIC), και εξοπλισμού συνεργείου για τον έλεγχο στις εγκαταστάσεις μας (ADVANCED).

Έλεγχος σημείων του συστήματος πέδησης

Πλήρης σάρωση των εγκεφάλων του αυτ/του και προαιρετικός έλεγχος χιλιομετρικών καταγραφών

Πραγματοποιούμε διαγνωστικό έλεγχο εγκεφάλου κινητήρα βάσει πρωτοκόλλων OBD2/E-OBD για τυχόν καταγεγραμμένες βλάβες, με χρήση φορητού διαγνωστικού μηχανήματος για το BASIC πακέτο καθώς και πλήρη σάρωση (deep scanning) όλων των εγκεφάλων του αυτοκινήτου με προαιρετικό* έλεγχο καταγραφής χιλιομέτρων σε διαγνωστικό μηχάνημα βάσης εφάμιλλο των αντιπροσωπειών για το ADVANCED πακέτο.

Ελέγχουμε και καταγράφουμε την εξωτερική κατάσταση του αυτοκινήτου,

όπως την φανοποιεία με ειδικούς μετρητές βαφής καθώς και την κατάσταση του εσωτερικού.

Εξωτερική φανοποιεία

Test Drive και σε συνθήκες αυτοκινητοδρόμου.

Στο τέλος του ελέγχου,
πραγματοποιείται σύντομο Test Drive

από τον μηχανικό μας για τον έλεγχο της συνολικής λειτουργίας και οδηγικής συμπεριφοράς του αυτοκινήτου!

Το test drive πραγματοποιείται με σύνεση, εντός των επιτρεπόμενων ορίων ταχύτητας από τον νόμο και πάντα με τη συνοδεία του ιδιοκτήτη.

Στον επιτόπιο έλεγχο (BASIC),

το test drive πραγματοποιείται περιμετρικά της περιοχής διεξαγωγής του ελέγχου.

Στον έλεγχο στις εγκαταστάσεις μας (ADVANCED),

το test drive πραγματοποιείται και σε αυτοκινητόδρομο!

* Ο έλεγχος παραμέτρων κινητήρα καθώς και ο έλεγχος καταγραφής χιλιομέτρων εγκεφάλων, αφορούν τον advanced έλεγχο και μόνο και είναι δεδομένα τα οποία συλλέγονται στα διαγνωστικά μηχανήματα της Autoreport από τους εγκεφάλους του αυτοκινήτου. Τα δεδομένα αυτά δύναται να είναι διαθέσιμα ή μη, ανάλογα τον κατασκευαστή ή/και το μοντέλο του αυτοκινήτου.

* Τα προσωπικά στοιχεία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, τα οποία αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας, στο δελτίο Κ.Τ.Ε.Ο και πιθανώς στο αρχείο service, δεν καταγράφονται από τους μηχανικούς της Autoreport και συνεπώς δεν αποστέλονται με την τεχνική αναφορά, λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων.