• Οι μηχανικοί της με γνώμονα την εξειδίκευση και την εμπειρία τους, διενεργούν τεχνικό έλεγχο σε όλους τους βασικούς τομείς του αυτοκινήτου καθώς και στα έγγραφά του όπως την *αδεια κυκλοφορίας, το δελτίο τεχνικού ελέγχου Κ.Τ.Ε.Ο και το αρχείο συντήρησης (bookservice).
  • Ελέγχουμε εάν πραγματικά είναι ‘’Ατρακάριστο!’’ μέσα από τον λεπτομερή έλεγχο της δομής του αμαξώματος(σασί) σε όλα τα καίρια σημεία του, όπως τα ράμφη, τους θόλους, τις κολώνες, το πάτωμα, τα μασπίε και όλα τα εμφανή σημεία παραμόρφωσής τους.
  • Ελέγχουμε τις επιμέρους λειτουργίες του κινητήρα, της μετάδοσης, του συστήματος διεύθυνσης και πέδησης καθώς και των ηλεκτρικών μερών, με χρήση φορητού εξοπλισμού, για τον επιτόπιο έλεγχο (basic), και εξοπλισμού συνεργείου, για τον έλεγχο στις εγκαταστάσεις μας (advanced)!
  • Πραγματοποιούμε διαγνωστικό έλεγχο εγκεφάλου κινητήρα βάσει πρωτοκόλλων OBD2/E-OBD για τυχόν καταγεγραμμένες βλάβες, με χρήση φορητού διαγνωστικού μηχανήματος (basic πακέτο) και πλήρη σάρωση (deep scanning) όλων των εγκεφάλων του αυτοκινήτου, με διαγνωστικό μηχάνημα βάσης, εφάμιλλο των αντιπροσωπειών (Advanced πακέτο).
  • Ελέγχουμε και καταγράφουμε την εξωτερική κατάσταση του αυτοκινήτου, την φανοποιεία με ειδικούς μετρητές βαφής καθώς και την κατάσταση του εσωτερικού.
  • Στο τέλος του ελέγχου,πραγματοποιείται σύντομο Test Drive από τον μηχανικό μας για τον έλεγχο της συνολικής λειτουργίας και οδηγικής συμπεριφοράς του αυτοκινήτου! Το test drive, πραγματοποιείται με σύνεση, εντός των επιτρεπόμενων ορίων ταχύτητας από τον νόμο και πάντα με τη συνοδεία του ιδιοκτήτη!
  • Στον επιτόπιο έλεγχο (basic), το test drive πραγματοποιείται περιμετρικά της περιοχής διεξαγωγής του ελέγχου! Στον έλεγχο στις εγκαταστάσεις μας(Advanced), το test drive πραγματοποιείται και σε αυτοκινητόδρομο!
* Τα προσωπικά στοιχεία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, τα οποία αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας, στο δελτίο Κ.Τ.Ε.Ο και πιθανώς στο αρχείο service, δεν καταγράφονται από τους μηχανικούς της Autoreport και συνεπώς δεν αποστέλονται με την τεχνική αναφορά, λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων.